Winkelruimte te huur in rijksmonument

De winkelruimte is inmiddels verhuurd!

Mooie multifunctionele winkelruimte

Te huur mooie multifunctionele winkelruimte (50 m2) met grote koeling/pantry en kantoor (totaal 80 m2). De winkelruimte (Markt 29 te Zevenaar) is onderdeel van Landgoed Huis Sevenaer en ligt in een van de oudste straatjes in hartje Zevenaar. In dezelfde straat bevindt zich de Bed & Breakfast Huis Sevenaer en Café/restaurant Eetlokaal en tegenover Markt 29 de Andreas kerk en de bioscoop. De winkelruimte is in eigendom en beheer van Landgoed Huis Sevenaer.

 Door de ruime opzet zijn er veel mogelijkheden voor deze winkelruimte. Er wordt gezocht naar een huurder die aansluit bij de filosofie van het landgoed op het gebied van duurzaamheid, natuurlijke producten, oude ambachten e.d.

Indeling en oppervlakte

Winkelruimte: 50 m2 Kantoor: 12 m2 Koeling/pantry: 18 m2

Bestemming

Detailhandel, publiekgerichte dienstverlening, dienstverlenende bedrijven en/of dienstverlenende instellingen, kantoren (geen horeca). Voor aanvullende informatie over de bestemming kunt u contact opnemen met de verhuurder.

Huurprijs

In overleg met verhuurder.

Huurtermijn

Er wordt uitgegaan van een langere termijn (5 jaar) e.e.a. in overleg.

Servicekosten

Niet van toepassing, huurder zal op eigen naam en voor eigen rekening contracten afsluiten met leveranciers van gas, water en elektra.

Opleveringsniveau / bijzonderheden

  • geheel gerenoveerde winkelruimte met verlichtingsarmaturen en luchtbehandelingssysteem;
  • winkelpui met openslaande deuren en en glazen tochtdeuren;
  • rolstoel toegankelijk;
  • verwarming d.m.v. vloerverwarming;
  • uitgebreide groepenkast;
  • recent geïnstalleerde sanitaire ruimte;
  • recent geïnstalleerde pantry/keuken (voorheen koelruimte, het reeds aanwezige koelsysteem kan weer werkend gemaakt worden);
  • de winkelruimte en het kantoor zijn voorzien van diverse data/telefoon aansluitpunten;

Opleveringsdatum

Beschikbaar per 1 september 2019

Bezichtigen of meer informatie?

Wilt u Markt 29 bezichtigen of heeft u vragen? Neemt u dan contact op met Landgoed Huis Sevenaer, contactpersoon: Ir. drs. John Holtrust-Westerbeek Email: j.holtrust-westerbeek@https://www.huissevenaer.nl Telefoon: 06-55832952 Website: www.https://www.huissevenaer.nl

Gerelateerde berichten

Huis Sevenaer winter

LandGoed Info – nov ’23

Er staat weer veel te gebeuren op het landgoed dit jaar. Met deze LandGoed Info houden we u graag op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Tuinderij Landgoed Huis Sevenaer

LandGoed Info – aug ’23

Er staat weer veel te gebeuren op het landgoed dit jaar. Met deze LandGoed Info houden we u graag op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Mc cormick W9

De zware trekker van de jonkheer Huub van Nispen van Sevenaer

In 1947 werd de Jonkheer van Nispen eigenaar van huis Sevenaer en was daarom die tijd ook op zoek naar een trekker waarmee hij zijn landerijen kon bewerken. Hij reisde af naar Den Haag naar het rijksbureau voor metalen waar trekkers te koop zouden zijn.