Vrijwilligers krijgen ‘doeduiten’ subsidie van Het Krachtlokaal

Steun uit de hele gemeente!

Veel Zevenaarders dragen Landgoed Huis Sevenaer een warm hart toe, maar meer steun is welkom. Daarom deed Martien samen met de vrijwilligers van het landgoed een DoeDuiten aanvraag bij Het Krachtlokaal voor het werven van nieuwe vrijwilligers. De ambities zijn groot. Martien:

“We willen dit jaar liefst vijftien nieuwe vrijwilligers. En in de gemeente Zevenaar bekendheid geven aan de mogelijkheden voor mensen zelf om duurzamer met onze voedselketen om te gaan. Dat doen we door tuinbouwproducten te verkopen en excursies, lezingen en workshops te organiseren. Met als inspiratiebron het gedachtengoed van de laatste eigenaar en bewoner van het landgoed: Jonkheer Huub van Nispen van Sevenaer, een pionier op het gebied van biologische landbouw. Dat het dit jaar precies 100 jaar geleden is dat hij geboren werd, grijpen we ook aan voor het geven van een extra impuls.”

 

Lees hieronder het leuke artikel over onze aanvraag in het magazine WATT van Het Krachtlokaal.

Gerelateerde berichten

Hoge Huis

Landgoed informatie

Er staat weer veel te gebeuren op het landgoed dit najaar. Met de nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van alle ontwikkelingen.