Vacature Coördinator excursies

Landgoed Huis Sevenaer is opzoek naar een vrijwilliger die vanaf 1 januari 2023 de taak van de huidige coördinator overneemt.

Vind jij het leuk om:

  • Je in te zetten voor cultuur, natuur en erfgoed?
  • Excursies te coördineren en op aanvraag te organiseren?
  • De verbinder te zijn tussen excursieleiders en aanvragers?
  • Excursieleiders te begeleiden en te inspireren?

Heb jij zelf ervaring als excursieleider/gids dan is dat fijn, maar zeker niet noodzakelijk.
Ben jij toegankelijk, gastvrij en communicatief vaardig?
Herken jij je in de visie van het landgoed?

Dan is het landgoed op zoek naar jou!

 

Landgoed Huis Sevenaer is een historische kasteelboerderij in hartje Zevenaar. Naast tuinbouw, akkerbouw en veeteelt kent het een unieke historische waarde met 23 Rijksmonumenten. Natuur, voedselproductie en Cultuur zijn op het landgoed met elkaar verbonden. Jaarrond is het, niet openbare, landgoed tijdens vele activiteiten te beleven. Één van die activiteiten betreft de Historische Eco excursie. De excursies worden in de maanden maart t/m oktober twee keer per maand georganiseerd. Daarnaast vinden er per jaar op aanvraag zo’n 70 maatwerk excursies voor groepen plaats.

Een leuke en diverse groep van negen excursieleiders, allen als vrijwilliger aan het landgoed verbonden, vertellen op enthousiaste en boeiende wijze het verhaal van het landgoed. Zes keer per jaar komen de excursieleiders bij elkaar om inhoud en kennis met elkaar te delen. De afstemming over planning en inzet verloopt hoofdzakelijk digitaal.

Interesse?

Zie jij jezelf in de rol van coördinator excursies en wil jij (in het seizoen) zo’n 8 uurtjes per week van betekenis zijn voor het landgoed? Stuur dan jouw interesse met motivatie per mail naar Anja van Norel ln.reanevessiuh@leronnav.a Voor nadere vragen mag je een mail sturen naar de huidige coördinator Martien op ’t Hof ln.reanevessiuh@eisrucxe

Gerelateerde berichten