Search
Close this search box.

Slapen als een roos in de B&B

Sfeervolle kamers in het oude centrum van het gezellige Zevenaar

Natuur, cultuur en rust

De B&B is gevestigd in één van de historische panden van Landgoed Huis Sevenaer. B&B Huis Sevenaer wordt zelfstandig geëxploiteerd. De B&B is gelegen aan de Markt 27 op het landgoed met haar nog in werking zijnde kasteelboerderij. Het landgoed ligt tegen het centrum van de stad Zevenaar. De natuur, cultuur en rust van het landgoed komt in de B&B samen met alles wat het centrum en de mooie streek De Liemers te bieden heeft.

Gezellig Zevenaar

In het centrum van Zevenaar zijn diverse winkels, restaurants, café’s met gezellige terrasjes, bioscoop, filmhuis, theater en streekmuseum.

De kamers


Er zijn vijf gastenkamers en een beheerderskamer. Alle kamers hebben een eigen karakter met douche en toilet, haardroger, TV, gratis WIFI, koelkastje en koffie en thee voorziening. 
Drie kamers beschikken over een pantry en één over een bad. De gastenkamer beneden is rolstoel toegankelijk en heeft mobiele voorzieningen in de douche- en toiletruimte. Verder is er een gemeenschappelijke ruimte met veranda en tuin met uitzicht op het stilte bos van het landgoed. Op de veranda wordt bij goed weer het ontbijt geserveerd.

Voor informatie en boekingen kijk op de website van de B&B of stuur een mail naar moc.reanevessiuhbb@tcatnoc.