Search
Close this search box.

Vrijwilligers

Met zoveel verschillende werkzaamheden, is er voor iedereen een ‘klus op maat’.

Bijdragen aan behoud en beheer van ons erfgoed

De inzet van vrijwilligers is onmisbaar voor behoud van Landgoed Huis Sevenaer en voor de vrijwilliger een voorrecht om daaraan bij te dragen. We hebben een grote groep enthousiaste mensen die verschillende werkzaamheden op en voor het landgoed doen.

De grootste ploeg zijn de ‘groene’ vrijwilligers. Ze helpen mee met snoeien van hagen en bomen, doen bouw- en onderhoudsklussen én verzorgen de teelt van groenten en kruiden in onze moestuin, Deelhoven.

Maar ook zijn er vele vrijwilligers werkzaam in het archief, housekeeping, veiligheid, communicatie en hebben we gidsen die de bezoeker meenemen in het bijzondere verhaal van ons landgoed. Onze vrijwilligers helpen ook bij evenementen en zijn gastvrouw en gastheer van Sevenaer.

Wij zijn ongelooflijk blij met de inzet van deze mensen die net als wij een groot hart voor het landgoed hebben!

Doordat er zoveel verschillende werkzaamheden zijn, is er meestal wel een ‘klus op maat’. De ‘groene’ vrijwilligers werken op maandag, donderdag en vrijdag en op de 1e zaterdag van de maand. Daarnaast doen we mee aan NL Doet en de landelijke Natuurwerkdag.

Meld je aan als vrijwilliger

Heb je zin om een rol te spelen in het beheer en behoud van dit unieke cultureel erfgoed? Iedere week, een tijdje of af en toe? Stuur dan een mailtje naar ln.reanevesssiuh@regilliwjirv. We bespreken dan of jouw wensen en mogelijkheden passen bij de werkzaamheden op het landgoed. Of neem een kijkje bij onze actuele vacatures.