Onze Landgoedwinkel

De lekkerste biologische groenten en fruit.

Verkoop landgoedproducten

Je vindt onze Landgoedwinkel op Markt 33 achter de Andreaskerk in het centrum van Zevenaar. De winkel biedt een ruim assortiment biologische landgoedproducten. Naast groenten en fruit van onze eigen tuinderij zijn er ook diverse biologische streekproducten verkrijgbaar.

De winkel is iedere woensdag en vrijdag van 12.00-16.00 uur geopend.

Verse groenten

Veel van ons aanbod wordt speciaal voor jou geoogst, verser kan niet! Wij verkopen o.a. aardbeien, rabarber, verschillende soorten bessen, aardappelen, andijvie, bieten, bloemkool, knoflook, knolselderij, komkommers, palmkool, paprika, peulen, pompoenen, rode kool, rucola, spinazie, spitskool tomaten, tuinbonen, ui en veldsla. 

Ook hebben we veel verschillende thee- en keukenkruiden, zowel vers als gedroogd.

Groeten en Fruit

Altijd vers van het land

De lekkerste appels en peren

Smaakvol fruit en appelsap

Onze boomgaarden leveren heerlijke appels, waarvan van een deel sap wordt geperst. Er staan verschillende oudere rassen zoals Goudrenet, Bellefleur, Notarisappel, Cox en Ingrid Marie (de moeder van de bekende Elstar). De appels zijn in het najaar vers te koop en jaarrond als sap. Naast appels oogsten we ook lekkere handperen, pruimen en heerlijke sappige perziken. Om het productaanbod in de winkel te vergroten bieden we ook regionaal ingekochte biologische producten aan. Houd het seizoen dus in de gaten!

Rundvlees

De koeien op het landgoed worden met veel aandacht gehouden. Het vlees van onze Piëmontese runderen is geweldig mals en smaakvol. Het vlees is onder meer te koop in onze Landgoedwinkel (indien beschikbaar) en wordt geleverd aan restaurant Eet-Lokaal.

Gras, granen en kruiden

Op de akkers van het landgoed worden gras en granen geteeld als veevoer. Het stro wordt ’s winters gebruikt in de stal, zodat de dieren schoon en zacht liggen. Een deel van de granen wordt verwerkt tot bijvoorbeeld pasta. Daarnaast verbouwen we pompoenen voor de pitten.

Koeien op landgoed Huis Sevenaer

Onze Piëmontese runderen