Skip to content

Onze landgoed producten

Duurzaam smaakvol en de lekkerste biologische groentes en fruit.

Verkoop landgoed producten

Tussen half mei en eind oktober kunt u terecht bij de groentekraam in Deelhoven. De ingang vindt u direct achter de Andreaskerk in het centrum van Zevenaar.

  • verkoop vindt plaats iedere vrijdag van 11.00-15.00 uur

In de moestuin wordt een groot pallet aan smaken geteeld: aardbeien en bessen, rabarber en asperges en verschillende verse groenten en kruiden. Van week tot week verschilt het aanbod, want de productie volgt het seizoen.

Groenten, kruiden, fruit en appelsap

Veel van ons aanbod wordt speciaal voor u door één van de vrijwilligers geoogst, verser kan niet! We verkopen o.a. aardbeien, rabarber, kruiden, aardappels, andijvie, bietjes, bosui, courgettes, erwten, groenlof, kapucijners, knolvenkel, koolrabi, pastinaak, peultjes, pompoenen, prei, raapsteel, radijsjes, rucola, sla, tuinbonen en wortelen. Ook hebben we veel verschillende thee- en keukenkruiden, zowel vers als op pot. Onze boomgaarden leveren heerlijke appels, waarvan van een deel sap wordt geperst. Er staan verschillende oudere rassen zoals Goudrenet, Bellefleur, Notarisappel, Cox en Ingrid Marie (de moeder van de bekende Elstar). De appels zijn in het najaar vers te koop en jaarrond als sap. In Deelhoven staan, naast de appels, ook een aantal lekkere handperen, een paar pruimenbomen en een heerlijke perzik. Hou het seizoen dus in de gaten!

Rundvlees

De koeien op het landgoed worden met veel aandacht, rust en ruimte gehouden. Het vlees van onze Piëmontese koeien is geweldig mals en smaakvol en wordt exclusief geleverd aan restaurant Eet-Lokaal.

Gras en granen

Op de akkers van het landgoed worden gras en granen geteeld als veevoeder. Het stro wordt ’s winters gebruikt in de stal, zodat de dieren schoon en zacht liggen.

X