Skip to content

Onze landgoed producten

Duurzaam smaakvol en de lekkerste biologische groentes en fruit.

Verkoop landgoed producten

Voor de verkoop van Landgoedproducten kunt u terecht in onze Winterwinkel op het Landgoed. De ingang vindt u via het hek aan de Wittenburgstraat 11 (volg de borden naar de winkel).

  • iedere woensdag van 12.00-16.00 uur en
  • iedere vrijdag van 11.00-17.00 uur

Een selectie van onze landgoed producten is ook online verkrijgbaar via Proefdeliemers. Overigens is het Landgoed verder niet vrij toegankelijk en alleen geopend voor bezoek aan de winkel. Om het Landgoed te bezichtigen verwijzen wij u graag naar onze historische eco-excursies.

Groenten, kruiden, fruit en appelsap

Veel van ons aanbod wordt speciaal voor u geoogst, verser kan niet! Wij verkopen o.a. aardbeien, rabarber, verschillende soorten bessen, kruiden, aardappelen, andijvie, bieten, bloemkool, groene asperges, knoflook, knolselderij, palmkool, paprika, pastinaak, peulen, pompoenen, rode kool, rucola, schorseneer, spinazie, spitskool tomaten, tuinbonen, ui en veldsla. Ook hebben we veel verschillende thee- en keukenkruiden, zowel vers als op pot. Onze boomgaarden leveren heerlijke appels, waarvan van een deel sap wordt geperst. Er staan verschillende oudere rassen zoals Goudrenet, Bellefleur, Notarisappel, Cox en Ingrid Marie (de moeder van de bekende Elstar). De appels zijn in het najaar vers te koop en jaarrond als sap. In Deelhoven staan, naast de appels, ook een aantal lekkere handperen, een paar pruimenbomen en een heerlijke perzik. Hou het seizoen dus in de gaten!

Rundvlees

De koeien op het landgoed worden met veel aandacht, rust en ruimte gehouden. Het vlees van onze Piëmontese koeien is geweldig mals en smaakvol en wordt exclusief geleverd aan restaurant Eet-Lokaal.

Gras en granen

Op de akkers van het landgoed worden gras en granen geteeld als veevoeder. Het stro wordt ’s winters gebruikt in de stal, zodat de dieren schoon en zacht liggen.

NIEUW! Abonnement op groentepakketten

Elke dag verse biologische groente op tafel met ons gevarieerde groentepakket, hoe leuk en lekker is dat?! En u steunt hiermee ook nog eens het landgoed!

Ja, ik wil graag een abonnement op een groentepakket

Vul het aanmeldformulier in en verstuur het via de button ‘Aanmelden’ onderaan dit formulier. Als wij uw betaling hebben ontvangen kunt u op vrijdag of op zaterdagochtend uw pakket ophalen bij het afhaalpunt Landgoed Huis Sevenaer. Betaling is per 4 weken. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk om na aanmelding het verschuldigde bedrag (€ 28,- voor 1 persoon / € 38,- voor 2 personen / € 68,- voor 4 personen) over te maken op rekeningnummer NL76 INGB 0007 5530 12 t.n.v. BV Landgoed Huys Sevenaer, onder vermelding van uw naam, het aantal personen en de betreffende weeknummers dat u het pakket afneemt. Dan zorgen wij ervoor dat het pakket voor u klaarstaat. Alvast eet smakelijk!

X