Search
Close this search box.

Onze landgoedwinkel

Duurzaam smaakvol en de lekkerste biologische groentes en fruit.

Verkoop landgoedproducten

Voor de verkoop van Landgoedproducten kunt u terecht op onze Moestuin Deelhoven. Het Landgoed zelf is niet vrij toegankelijk. Om het Landgoed te bezichtigen verwijzen wij u graag naar onze historische eco-excursies.

Openingstijden

U vindt onze Landgoedwinkel op Markt 33 achter de Andreaskerk in het centrum van Zevenaar. De winkel biedt een ruim assortiment biologische landgoedproducten. Naast groente en fruit van onze eigen tuinderij zijn er ook diverse biologische streekproducten verkrijgbaar, zoals kakelverse eieren van de Houberg.

De winkel is iedere woensdag en vrijdag van 12.00-16.00 uur geopend.

Houd onze Facebookpagina en Instagrampagina in de gaten voor leuke updates over hoe wij onze groenten en fruit verbouwen. Hier worden ook regelmatig leuke aanbiedingen aangekondigd.

Groenten, kruiden, fruit en appelsap

Veel van ons aanbod wordt speciaal voor u geoogst, verser kan niet! Wij verkopen o.a. aardbeien, rabarber, verschillende soorten bessen, aardappelen, andijvie, bieten, bloemkool, knoflook, knolselderij, komkommers, palmkool, paprika, peulen, pompoenen, rode kool, rucola, spinazie, spitskool tomaten, tuinbonen, ui en veldsla. Ook hebben we veel verschillende thee- en keukenkruiden, zowel vers als gedroogd. Onze boomgaarden leveren heerlijke appels, waarvan van een deel sap wordt geperst. Er staan verschillende oudere rassen zoals Goudrenet, Bellefleur, Notarisappel, Cox en Ingrid Marie (de moeder van de bekende Elstar). De appels zijn in het najaar vers te koop en jaarrond als sap. Naast appels oogsten we ook lekkere handperen, pruimen en heerlijke sappige perziken. Om het productaanbod in de winkel te vergroten bieden we ook regionaal ingekochte biologische producten aan. Houd het seizoen dus in de gaten!

Rundvlees

De koeien op het landgoed worden met veel aandacht, rust en ruimte gehouden. Het vlees van onze Piëmontese koeien is geweldig mals en smaakvol en wordt exclusief geleverd aan restaurant Eet-Lokaal.

Gras en granen

Op de akkers van het landgoed worden gras en granen geteeld als veevoeder. Het stro wordt ’s winters gebruikt in de stal, zodat de dieren schoon en zacht liggen.