Skip to content

Landgoed Huis Sevenaer: altijd in beweging

Een bloemlezing uit de activiteiten van 2021.

Traditiegetrouw is het einde van het jaar een mooi moment voor een terugblik. Ter gelegenheid daarvan hebben we een uitgebreide nieuwsbrief rondgestuurd met een compilatie uit eerder verschenen nieuwsberichten.

Het biedt een mooie bloemlezing van de vele gebeurtenissen in het afgelopen jaar. Een jaar waarin we samen veel bereikt hebben, van ruilverkaveling en het instandhouden van bijzondere flora tot het plaatsen van nieuwe afrastering. Ook de wijze waarop we het landgoed en zijn waarden onder de aandacht van een breed publiek hebben gebracht is zeker noemenswaardig. Dankzij inzet van de vele vrijwilligers is er een drukbezochte open dag georganiseerd en is naast een virtuele rondleiding onze bijzondere promotiefilm gelanceerd.
Wilt u voortaan het jaaroverzicht via mail ontvangen en actief op de hoogte gehouden worden van de activiteiten op ons landgoed? Meld u zich dan aan voor onze informatieve berichten onderaan deze pagina.

Gerelateerde berichten

premiere alles met elkaar verbonden

Premiere film “Alles met elkaar verbonden”

Op 20 februari 2021 is de nieuwe film over Landgoed Huis Sevenaer “Alles met elkaar verbonden” tijdens een zeer geslaagd online evenement vanuit het Musiater in Zevenaar in première gegaan.

Tuinderij Huis Sevenaer

Koop Zevenaarse waar, dan helpen wij elkaar!

Groenten, lokaal geteeld met zorg voor de aarde, beter voor mens en milieu én verser dan vers. Neem de proef op de som. Bezoek op vrijdag of zaterdagochtend de groentekraam in de moestuin van Landgoed Huis Sevenaer en ontdek het verschil.

X