Zoek
Sluit dit zoekvak.

Landgoed Huis Sevenaer: altijd in beweging

Een bloemlezing uit de activiteiten van 2021.

Traditiegetrouw is het einde van het jaar een mooi moment voor een terugblik. Ter gelegenheid daarvan hebben we een uitgebreide nieuwsbrief rondgestuurd met een compilatie uit eerder verschenen nieuwsberichten.

Het biedt een mooie bloemlezing van de vele gebeurtenissen in het afgelopen jaar. Een jaar waarin we samen veel bereikt hebben, van ruilverkaveling en het instandhouden van bijzondere flora tot het plaatsen van nieuwe afrastering. Ook de wijze waarop we het landgoed en zijn waarden onder de aandacht van een breed publiek hebben gebracht is zeker noemenswaardig. Dankzij inzet van de vele vrijwilligers is er een drukbezochte open dag georganiseerd en is naast een virtuele rondleiding onze bijzondere promotiefilm gelanceerd.
Wilt u voortaan het jaaroverzicht via mail ontvangen en actief op de hoogte gehouden worden van de activiteiten op ons landgoed? Meld u zich dan aan voor onze informatieve berichten onderaan deze pagina.

Gerelateerde berichten

Huis Sevenaer winter

LandGoed Info – nov ’23

Er staat weer veel te gebeuren op het landgoed dit jaar. Met deze LandGoed Info houden we u graag op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Tuinderij Landgoed Huis Sevenaer

LandGoed Info – aug ’23

Er staat weer veel te gebeuren op het landgoed dit jaar. Met deze LandGoed Info houden we u graag op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Mc cormick W9

De zware trekker van de jonkheer Huub van Nispen van Sevenaer

In 1947 werd de Jonkheer van Nispen eigenaar van huis Sevenaer en was daarom die tijd ook op zoek naar een trekker waarmee hij zijn landerijen kon bewerken. Hij reisde af naar Den Haag naar het rijksbureau voor metalen waar trekkers te koop zouden zijn.