Search
Close this search box.

Excursies

Ben je ook toe aan een boeiende excursie over het unieke Landgoed Huis Sevenaer?

Excursies

Wil je meer weten over de boeiende (Gelderse en Kleefse) geschiedenis van Huis Sevenaer? Over de (duurzame) landbouwvisie van Jonkheer Huub van Nispen van Sevenaer? Over gezonde voeding en de rol van de natuur daarbij? Dan ben je toe aan een boeiende excursie over het unieke Landgoed Huis Sevenaer! Enthousiaste vrijwilligers leiden je graag rond over het landgoed en nemen je mee in “het verhaal” over de geschiedenis, de huidige functie en de toekomst van het Landgoed Huis Sevenaer. Regelmatig verbinden we een thema aan de excursie, deze zijn aangemerkt met de letter T. In de landgoed agenda wordt beschreven wat het thema van die datum is.

Excursiedata 2024

Zondag 7 april – 11.30 uur
Zaterdag 20 april – 07.00 uur T
Zondag 12 mei – 11.30 uur T
Zaterdag 18 mei – 10.00 uur T
Zondag 2 juni – 11.30 uur
Zondag 7 juli – 11.30 uur

Zondag 4 augustus – 11.30 uur
Zondag 1 september – 11.30 uur
Zaterdag 14 september – 13.30 uur T
Zaterdag 6 oktober – 11.30 uur
Zaterdag 26 oktober – 13.30 uur

Kijk ook in onze landgoed agenda.

Aanmelden voor een geplande Excursie

De excursie duurt 1,5 uur. De kosten bedragen € 7,50 per persoon. Huisdieren zijn niet toegestaan en voor jonge kinderen of mindervaliden is deze excursie niet geschikt, maar in overleg kunnen wij een aangepaste excursie organiseren voor mensen met een beperkte mobiliteit. U kunt nu direct online tickets boeken via onze Landgoed Agenda

Excursies op maat voor groepen

Naast onze geplande Historische Eco Excursies organiseren we op verzoek ook excursies voor groepen op een datum die jou uitkomt.  Wil je meer informatie of een aanvraag doen, maak dan gebruik van het aanvraagformulier Excursie op maat.