Deze week een hele hoop kolen in uw pakket: rode kool, witte kool én spruitkool. Heerlijk om weer te beginnen met standaard stamppotten en stoofpotten.
Deze week zit in uw pakket (onder voorbehoud van wijzigingen):
Op het Landgoed zijn wij ook al begonnen met het nuttigen van de spruitjes en hebben iets heerlijks ontdekt, wat wij graag met u delen.
Spruitjes à la carbonara
Snijd de spruitjes in dunne plakjes. Bak (vega)spekjes met wat knoflook in de pan en voeg vervolgens de spruitenplakjes toe. Bak een paar minuten, zodat de spruiten mooi bruin worden. Zet ondertussen spaghetti aan de kook in goed gezouten water. Bewaar een kopje kookvocht voordat je de spaghetti afgiet. Voeg de spaghetti bij het spruitenmengsel.
Voeg een mooi hoopje versgeraspte Parmezaanse kaas toe aan een kom met twee eieren en meng het geheel. Haal je pan van het vuur en roer dit mengsel door je spruiten-spaghettimix. Blijf goed roeren totdat alles verwarmd is. Voeg wat kookvocht toe om het sauziger te maken. Maak af met flink wat peper, een beetje zout en wat versgeraspte Parmezaanse kaas.
Deel deze pagina op social media
Wittenburgstraat 11
6901 AN Zevenaar
moc.reanevessiuh@ofni
Als u hier uw gegevens invult, houden we u een aantal keer per jaar op de hoogte middels onze LandGoed info.