Search
Close this search box.

Eet-Lokaal | Café, Restaurant & Zalen

De lekkerste gerechten met de beste verse biologische ingrediënten direct van het land

Kom genieten van onze biologische producten

In het oude Polderhuis op het Landgoed Huis Sevenaer, aan de Markt 25 is Eet-Lokaal | Café, Restaurant & Zalen gevestigd. Hier eet je lokaal en proef je wat regio de Liemers te bieden heeft. Wekelijks brengen vrijwilligers van het Landgoed Huis Sevenaer de door hen geteelde groenten en fruit met een kruiwagen naar dit restaurant op het Landgoed. Het Landgoed Huis Sevenaer is één van de 32 leveranciers die Eet-Lokaal voorziet van lokale producten. De hele dag kun je terecht voor zelfgemaakte taarten, een heerlijke lunch, borrel of diner.

Deze horecazaak in het centrum van Zevenaar is uniek gelegen en heeft meerdere faciliteiten: een café, restaurant, 3 zalen en een waanzinnig mooie historische binnentuin. Je kunt hier dan bijvoorbeeld ook vergaderen en kunnen de ruimtes afgehuurd worden voor bruiloften, feesten en partijen.

Ook exposeren er altijd een aantal kunstenaars een deel van hun collectie in het monumentale pand uit de 17e eeuw en er is een boekruilkast. Dit veelzijdige horecabedrijf staat garant voor kwaliteit, regionale producten, gezelligheid en gastvrijheid met een persoonlijke aanpak. Kom en ervaar Eet-Lokaal zelf, de eigenaren van dit pand geven graag een rondleiding en vertellen meer over hun visie en het landgoed.

Met gastvrije groet,
Hertzog, Nada, Pablo, Linda en de rest van het team.

Reserveren
Reserveer nu direct online bij ons restaurant. Wil je meer weten? Kijk dan op de website van Eet-Lokaal.