Drie nieuwe bestuursleden

In mei 2022 zijn drie nieuwe bestuursleden benoemd voor Stichting Jonkheer Huub van Nispen van Sevenaer Memorie.

Henk Reimert, Tom van Geemen en Mathijs Gerritsen, zullen respectievelijk de rol van voorzitter, penningmeester en secretaris op zich nemen. Samen met de zittende leden Adriaan Blokland, Joyce van Katwijk en Frans van Nispen tot Pannerden, komt het bestuur daarmee op volledige sterkte.

De commissie die de selectie heeft begeleid is blij met de benoeming waarmee de gewenste balans tussen vernieuwing en continuïteit is gevonden.

Toekomst van het landgoed

Henk Reimert: “Het landgoed is een volgende fase in gegaan en hier hoort een breed en sterk bestuur bij. Samen met mijn collega bestuursleden ben ik zeer gemotiveerd om de komende jaren sturing te geven aan de opgaven waar het landgoed voor staat. Ik verwacht daarbij verder te kunnen bouwen op het indrukwekkende werk dat de afgelopen tijd is verzet. In mijn werkzaamheden zal de toekomst van het landgoed, met respect voor de historie, steeds het uitgangspunt zijn”.

Gerelateerde berichten

Huis Sevenaer landgoedinfo

LandGoed Info – feb ’23

Er staat weer veel te gebeuren op het landgoed dit jaar. Met deze LandGoed Info houden we u graag op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Huis Sevenaer november

LandGoed Info – nov ’22

Er staat weer veel te gebeuren op het landgoed dit jaar. Met deze LandGoed Info houden we u graag op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Hoge Huis

Landgoed informatie

Er staat weer veel te gebeuren op het landgoed dit najaar. Met de nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van alle ontwikkelingen.