Skip to content

Historische Eco excursie

juni, 2022

Dit is een terugkerende activiteit

12jun11:3013:00Historische Eco excursieMeld je aan, beleef het landgoed

Details activiteit

Wil je meer weten over de boeiende (Gelderse en Kleefse) geschiedenis van Huis Sevenaer en ons unieke landgoed bezoeken? Over de (duurzame) landbouwvisie van Jonkheer Huub van Nispen van Sevenaer of over gezonde voeding en de rol van de natuur daarbij? Dan ben je toe aan een boeiende excursie over het unieke Landgoed Huis Sevenaer!

Enthousiaste vrijwilligers leiden je rond over het landgoed en nemen je mee in “het verhaal” over de geschiedenis, de huidige functie en de toekomst van het Landgoed Huis Sevenaer. De excursie duurt 1,5 uur en vindt in principe plaats op de eerste zaterdag en de derde zondag van de maand. Raadpleeg voor alle excursiedata onze Landgoed agenda.

Huisdieren zijn niet toegestaan en voor jonge kinderen of mindervaliden is deze excursie niet geschikt.

Aanmelden voor een vaste excursie datum:

Je kan je aanmelden bij Restaurant Eet-Lokaal, gevestigd in ons Polderhuis, via telefoonnummer: 0316-242409 van woensdag t/m zaterdag van 12.00 – 21.00 uur. Kosten: € 7.50 p.p. voorafgaand aan de excursie bij Eet-Lokaal te voldoen. De excursie start ook bij restaurant Eet-Lokaal adres: Markt 25 / Wittenburgstraat.

We organiseren ook excursies voor groepen op een datum die jou uitkomt. Je kan een aanvraag doen door gebruik te maken van het digitale informatie formulier.

Tijd

(Zondag) 11:30 - 13:00

Locatie

Huis Sevenaer

Witteburgstraat 11

X